Inspirerende inzichten vanmorgen tijdens de eerste sprint van 2020 met collega #communicatieadviseurs #partners #factorwerk #designthinking.
Wil je ook innovatieve collega’s ontmoeten, elkaar inspireren en #samen mooie diensten of content maken,
#diedeanderraakt? Meehelpen aan een #inclusievearbeidsmarkt in de regio Veluwe Noord en Stedendriehoek? Voel je welkom en kom erbij! #delenishetnieuwevermenigvuldigen
Dank voor jullie bijdrage een fijn dat jullie bij de eerste kick off in 2020 aanwezig waren vanmorgen! Werkbedrijf Lucrato dank voor het faciliteren en jullie gastvrijheid!

Wil je ook een positieve impact op je organisatie, product of dienst. Trek eens een sprintje! ;-) in een designthinking workshop van Blij je te zien!
Design Thinking (DT) is een methode, een manier van denken en werken om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. DT bestaat uit meerdere essentiële vaardigheden in een combinatie van empathie, creativiteit en rationaliteit om in behoeftes van gebruikers te voorzien en nieuwe waarde te creëren. DT is in essentie een creatief proces, dat, anders dan analytisch denken, vooral zorgt voor het generen van goede ideeën. Niet oordelen is erg belangrijk. Dit voorkomt de angst voor het maken van fouten en zorgt ervoor dat iedereen meedoet