Deel 2 van het FactorWerk WSP Stedendriehoek & Noord Veluwe vierluik #positief #ondernemen in #coronatijd: Het verhaal van Mohammed van Atelier de Naald in Apeldoorn. het was zijn droom om te ondernemen. Het is een lange reis maar zijn wens komt uit met de hulp van Ilse van der Plas en Sahin Tunc van Werkbedrijf Lucrato. Naast hippe mondkapjes maakt hij ook van deze coronacrisis een kans! “Ik heb in mijn land iets geleerd, als je altijd bang blijft, kom je geen meter dichter bij de toekomst. Ik ben heel #blij en #trots dat ik mijn eigen geld kan verdienen en voor mijn gezin kan zorgen ” zegt hij.
#ondernemerschap #demenscentraal #doeagenda #lucrato #FactorWerk #inclusievearbeidsmarkt #blijjetezien fotografie:Rob Voss #positief #ondernemen  #interview
Lees hier het hele artikel:
https://factorwerk.org/mohammed-maakt-hippe-mondkapjes-en-van-de-crisis-een-kans/