#Blijjetezien heeft, naast kantoor aan huis in Epe, een nieuwe tijdelijke werkplek! Wij zijn #blijjetezien op het #Stationsplein50 op de 4de verdieping in Apeldoorn! Met heel veel ruimte voor #creatievecommunicatie en #organisatieontwikkeling

Eind 2019 was Mano in dit gebouw nog op bezoek bij de Gemeente Apeldoorn om te overleggen over de hosting en toegankelijkheid van de website van FactorWerk I Werkgeversdienstverlening I Stedendriehoek & Noord Veluwe I En nu een jaar later, als bedrijf een tijdelijke werkplek. Hoe leuk is dat? #Blijjetezien werkt vaak voor opdrachtgevers op locatie. Maar thuiswerken is nog even de standaard. Dus ondanks eigen kantoor aan huis is het fijn om wat meer de ruimte te hebben. #denkruim #samenleven #samenwerken #roomwithaview

Blij je te zien op Stationsplein 50

Blij je te zien op Stationsplein 50