Welkom zoals je bent bij het #IchthusCollege in Kampen. ” Het is belangrijk dat leerlingen weten dat “iedereen mag zijn wie ze zijn, elkaar respecteert en goed met elkaar omgaat” Die boodschap wordt niet alleen op Paarse Vrijdag uitgedragen, maar ook in de rest van het jaar.

Paarse Vrijdag wordt deze vrijdag voor het eerst in heel het onderwijs gehouden. Tot nu werd op de tweede vrijdag van december voornamelijk op middelbare scholen en mbo’s aandacht besteed aan diversiteit en solidariteit getoond aan de lhbti-gemeenschap. Nu doen ook basisscholen, hogescholen en universiteiten mee.

En dat is wat wij graag zien: een wereld waarin we elkaar positief waarderen en benaderen, een wereld waarin je blij mag zijn, waar je blij van wordt. Laat het zien, spreek je uit! Daar helpen we je graag mee verder.

#paarsevrijdag #blijjetezien #creatievecommunicatie #voortgezetonderwijs
https://www.brugnieuws.nl/nieuws/ingezonden/227194/bij-het-ichthus-college-ben-je-welkom-zoals-je-bent-