Het team van de onlinebanenmarkt van WSP  FactorWerk  Stedendriehoek en Noordwest Veluwe wil doorpakken.

De huidige “mismatch” is niet zomaar via een onlinebanenmarkt Linkedin de wereld uit. WSP FactorWerk -Stedendriehoek en Noordwest Veluwe wil voor iedereen matchmaker kunnen zijn. Op de planning staan bijvoorbeeld deze derde online banenmarkt op 6 april, een Meet en Greet met werkgevers in de Groenbranche.

‘Maar naast bemiddelen, horen ook graag van werkgevers wat hun vragen zijn. Wat leeft er, wat speelt er? Waarmee kunnen wij helpen?’

WSP FactorWerk werkt nauw samen met het  UWV Stedendriehoek- Noordwest Veluwe,  het Leerwerkloket Stedenvierkant, Lucrato, Konnected, GelreWerkt  en de Inclusief Groep

‘Dat team heeft zowel contact met het onderwijs, als met werkgevers. Samen bekijken we hoe we kandidaten warm kunnen maken voor branches waar veel werk is.’ En de werkzoekenden zelf?  Zij worden uiteraard bijgestaan met raad en daad. ‘Bijvoorbeeld bij het solliciteren.

Social media is een belangrijk middel geworden om aan werk te komen. Daarom heeft  Blij je te zien – Creatieve communicatie een campagne voor  WSP FactorWerk ontwikkelt. Als werkgever word je onderdeel van deze campagne en de missie, en laat je zien dat je het sociaal ondernemen een warm hart toedraagt.

6 april werken we aan mooie matches tussen werkgevers en kandidaten met een hart op de juiste plek, voor de beste match.

Gaat jouw hart ook harder hiervan kloppen en wil je mee doen? Meld je dan aan bij de besloten Linkedin groep Banenmarkt Stedendriehoek Noordwest Veluwe
https://www.linkedin.com/groups/13915138/