Terwijl de accountants de cijfers optelden, maakte ook de communicatie van WerkgeversServicepunt FactorWerk I Stedendriehoek I Noordwest Veluwe zich klaar voor het opstellen van het jaarverslag. Hoe gaan we het verhaal van de resultaten en bezoekers vertellen? In een infographic zo dachten wij.

In de komende jaren verwacht Blij je te Zien Creatieve communicatie en organisatieontwikkeling een verschuiving van print naar online. van lange verslagen naar infographics en animaties. Al was het maar omdat de wens de moeder ;-) van de gedachte is.

Online is veel meer mogelijk en het is duurzaam. Waar nu toch het zwaartepunt nog vaak bij print ligt, zullen we steeds meer digitale jaarverslagen zien. Met ergens een linkje naar een printbare pdf voor wie het echt niet kan laten. #blijjetezien #creatievecommunicatie #organisatieontwikkeling #infographic #resultaten #jaarverslag

Loading...

Loading...