Niks doen, of ‘il dolce far niente” omdat in het Italiaans nou eenmaal alles beter klinkt, lijkt in theorie heel fijn, maar is in praktijk nog knap lastig.
Wordt deze vakantie een tijd van dolce far niente of een tijd van bijklussen wat een jaar lang te weinig aandacht kreeg? Dit jaar doen we het anders. In plaats van 1000 km rijden we er dit jaar 100 en in plaats van meteen te vertrekken zijn we eerst een weekje thuis “op vakantie”.
Een kunst op zich na zoveel tijd verplicht thuis te hebben gewerkt. Maar ons centrum verplaats van het kantoor naar de keuken.  Naar samen een spelletje spelen, taart bakken, eindeloos kletsen en fantaseren samen en langs fietsen bij bekenden om gewoon wat te kletsen. En opruimen. Spullen die we niet meer gebruiken, we geven ze weg. Dat geeft ruimte.
En dan, na nog wat kleine klusjes deze week gaan we en route. Met ruimte in ons hoofd en ons hart. Wij wensen jullie allemaal een heerlijk vakantie met zalig niets doen of juist iets doen waar je veel energie van krijgt. Wij zijn in de laatste week van augustus weer #blijjetezien en gelukkig is er in Drenthe ook wifi ;-)
#vakantie #evenoffline #blijjetzien #creatievecommunicatie #organisatieontwikkeling