2 jaar geleden waren we een weekeinde in een hotel op de bovenste verdieping in het Centrum van Rotterdam. Terwijl de familie sliep en de stad niet, zat ik in een heerlijke stoel voor het raam te genieten. Ik zag het uitzicht, alle lichtjes en het leven wat zich afspeelde.

2 dagen later zou ik 50 worden, we waren al een paar jaar eerder verhuisd naar een fijne plek op de Veluwe. Ik had geprobeerd in ons dorp kinderatelier Mevrouw Merel te starten in een leegstaande bank. Dit had een vliegende start gehad maar was ook als een nachtkaarsje uitgegaan. Maar de positieve energie had me vleugels gegeven.

Ik werkte weer als freelancer onder mijn merknaam Carboni.nl, maar dit voelde niet meer als als een passende jas. Wat vind je belangrijk? Wil je écht een antwoord hebben op deze vragen? Begin met het einde voor ogen, las ik ooit in een boek van Stephen Covey. Ik wist het antwoord meteen: “De wereld mooier maken met beeldende communicatie; aansprekende vormgeving & design, maar vooral training én innovatie faciliteren. O ja en ook: ‘nog even” meewerken aan een inclusieve en duurzame samenleving. Zodat je zegt: Ik ben blij je te zien. Dit kwam meteen in me op… en ik voelde een twinkel.

En daar, precies op dat moment is Blij je te Zien Creatieve communicatie en organisatieontwikkeling geboren! En nu …zijn we al weer 2 jaar verder en mooie opdrachten en samenwerkingen verder. Hoe mooi is dat?

63158400 seconden
1052640 minuten
17544 uur
731 dagen
104 weken, 3 dagen
24 maanden
Al weer 2 jaar Blij je te Zien!

Zoveel om dankbaar voor te zijn.
Dank aan alle opdrachtgevers voor het vertrouwen.
Dank aan alle fijne collega’s die we hebben leren kennen en wie zonder de samenwerking, dit niet zo leuk avontuur is.
We zijn Blij je te Zien

#blijjetezien #creatievecommunicatie #organisatieontwikkeling