Blij je te Zien creatieve communicatie en fotografie – Home2024-06-27T12:38:54+02:00

Blij je te Zien!

Jouw gemeente, bedrijf of school vol met blije gezichten? Het kan en het helpt: een grotere werknemers-tevredenheid, tevreden klanten, met een creatieve communicatie en fotografie die
gezien mag worden.

De communicatie in een organisatie ontwikkelt zich met de omgeving mee, denken wij. Met een creatieve communicatie; een aansprekende vormgeving & fotografie. Training en innovatie door middel van design thinking workshops en advies over online concepten en merkstrategieën; dat is wat wij doen. Wij zijn Blij je te Zien.

Think_Happy_Thoughts_free printable Blij je te Zien

Creatieve communicatie en organisatieontwikkeling

Wat wij graag zien: een wereld waarin we elkaar positief waarderen en benaderen, een wereld waarin je blij mag zijn, waar je blij van wordt. Laat het zien, spreek je uit! Daar helpen we je graag mee verder. Een positieve inclusieve werkomgeving die aantrekkelijk is voor iedereen. Daar zal de kwaliteit van de koffie best aan bijdragen, maar meer dan dat zijn het de mensen die het doen. Mensen die met plezier hun werk doen, die op een prettige manier met elkaar omgaan, stralen iets uit dat uw hele organisatie doet gloeien. Wij helpen je graag dit in beeld te brengen.

Waar kunnen we jou blij mee maken?

Creatieve beeldcommunicatie
Wij zijn van vele markten thuis, want wij houden de grote lijn in de gaten en leggen verbanden tussen wat er op het speelveld plaats vindt. Dat doen we met sterke beelden, aansprekende taal en met belangstelling en interesse. In-en externe communicatie. We worden er nu al vrolijk van!


Fotografie en video

Wij denken dat een organisatie in deze tijd wendbaar, krachtig en creatief dient te zijn. Met een scherpe blik, aanstekelijk enthousiasme en innovatieve aanpak op fotografie en video helpen wij organisaties vooruit.

Concept , Creatie en Merkstrategie
Ontwerpers van huis uit, zijn wij en daarom houden wij van mooi, speels-strak en functioneel. Een mooie merk maakt verbinding met klanten en geeft je een blij gevoel. Concept of Creatie? Huisstijl, print, web, fotografie, video, infographics of een mooi (digitaal) magazine? We worden er nu blij van!

Wij zijn blij je te zien!

Wij benaderen elke case en klant met een (glim)lach. Dan komt het resultaat er bijna vanzelf. Samen koffie drinken? Wij maken graag tijd voor je vrij!

 

 

Nieuws

Blij Werk

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

Kennismaken?

Opdrachtgevers die we blij maken

De essentie van blije klanten, zit in het overtreffen van verwachtingen. Dat is wat wij graag doen. Zelfs het overtreffen van verwachtingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.
Blije medewerkers leiden tot blijere klanten. Wij versterk(t)en deze merken in het verleden, heden en de toekomst! Kom je er ook bij? Voel je welkom!

Opdrachtgevers Blij je te Zien
Ga naar de bovenkant