Wat een mooi begin van de week! Vanmorgen José Maas leren kennen van Staatvandienst in Harderwijk. Voor het laatse deel van het vierluik met positieve verhalen tijdens de coronacrisis voor . Zij deelde het verhaal van twee mensen die juist in deze byzondere periode een baan vonden met hulp van José en een bedrijf die daar wel vertrouwen in had. Hoe mooi is dat? Echt contact en verbinding, het werd een mooi gesprek. Op de terugweg naar huis dacht ik nog na over ons gesprek en de vragen over werk. Wat betekent werk eigenlijk voor wie je bent? Werk je om te leven of leef je voor je werk? Is het waar, als je doet wat je leuk vindt, dat je dan niet werkt? Wat we doen, ervaren en leren door te werken heeft in iedergeval grote impact op onze ontwikkeling. En in het geval van José, werk van betekenis. Zij is blij het te doen, en de mensen die zij coacht én werkgevers zijn blij met haar. Binnenkort meer op www.Factorwerk.org #blijjetezien #creatievecommunicatie #factorwerk #demenscentraalLi