Vaderdag

Als klein meisje wilde ik met mijn vader trouwen. Ik herinner me momenten op zolder waar mijn vader repareerde en ik mocht helpen. Terwijl de regen op het zolderraam viel. Aan lopen met mijn krantenwijk, een lekke band hebben en dat hij meteen de fietsband plakte. Ook brengt het herinneringen naar boven van de tijd dat ik als klein meisje nog op de voeten van mijn vader ging staan en dat hij met mij de dansvloer over walste op een bruiloft bij familie in Italië. Ik voelde me veilig en geliefd.

Ik maakte ooit een gedichtje voor hem toen ik nog op de basisschool zat:
“Papa, ik hou zoveel van jou. Dat ik later met je trouw. Maar hoe moet dat nou? Mijn mama is toch jouw vrouw”

Tja en daar kwam, al een kink in de kabel. Hij had de liefde van zijn leven al gevonden. En maar goed ook anders waren mijn broer en ik er niet geweest! En een lieve creatieve, zorgzame, slimme man is er ook gekomen. Natuurlijk moest hij wel mijn vader om de hand vragen. Hij vond het al lang best. Het is jouw leven leerde hij me al toen ik klein was. En “Wees blij met wat er is” .

Vandaag is het vaderdag daarom heb ik deze kaart ontworpen voor mijn lieve vader! Omdat ik blij ben je te zien Pap, en dankbaar ben, dat er je altijd voor me bent!
Natuurlijk kun je deze ecard ook te sturen naar je eigen vader!
Fijne vaderdag allemaal. We zijn Blij je te Zien! #blijjetezien #creatievecommunicatie #vaderdag #ecard