Start September 2021

De arbeidsmarkt wordt steeds inclusiever en daar dragen vele bedrijven hun steentje aan bij. Die bedrijven zetten we in de spotlights in de campagne Sociaal Ondernemen WERKT!
De campagne wordt mogelijk gemaakt door Werkgeversservicepunt FactorWerk Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe. Vanuit september zullen zij trots allerlei bedrijven op de Wall of Fame zichtbaar maken op de website www.sociaalondernemen-werkt.nl.
Via podcast, foto en video maakt u kennis met de parels van bedrijven in onze regio.

Op 1 november 2021 zullen tijdens een feestelijk event, gehost door Werkgeversservicepunt alle sociaal ondernemers op de rode loper verschijnen en zal uit elke categorie een DIAMANT gekozen worden. Dit is tevens de start van de maand van de 1000 voorbeelden waarin landelijk nog meer activiteiten worden ondernomen om werkgevers met een sociaal hart in het zonnetje te zetten.

Meer informatie op www.sociaalondernemen-werkt.nl
Concept en creatie : Blij je te zien creatieve communicatie
Event, Podcast serie Martine Witteveen en Marc Wissink Eventvisie
Opdrachtgever: WerkgeversServicepunt FactorWerk Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe