šŸ«¶ Dat was lang geleden. Temperaturen boven de 30 graden Ć©n weer eens op weg naar Buurtplein in de Gemeente Doetinchem. BuurtpleinĀ is de organisatie in Doetinchem voor de uitvoering van de taken van het sociale domein in de wijk.

Begin 2022 was Blij je te Zien Creatieve communicatie en organisatieontwikkeling gevraagd om te helpen met de PR en communicatie rond de Mantelzorgcentrale Ć©n het jaarverslag 2021. Een mooie opdracht waar we met veel plezier vorm aangegeven hebben. Het communicatieplan en de middelen zijn al even klaar en jaarbericht 2021 is nu ook met trots gedeeld.

Omdat we niet alleen mensenĀ #blijĀ maken met middelen en advies. Maar ook adviseren, de hele organisatie communicatiever en zelfredzamer te maken, deelde ik vandaag mij kennis overĀ #canva,Ā #socialmediaĀ Ć©n een handige social media tool. En leerde zo zelf ook weer een boel.

Succes Buurtplein met het vullen van de social media tool en het gebruik van Canva. Ik zie de posts maar al te graag voorbij komen! (Vergeet niet te taggen ;-) )
Dank, Je voelt je snel thuis in deĀ  Achterhoek

šŸ˜Š Wie weet handig om te weten:
Blij je te Zien heeft al weer een tijdje geleden, een gratis e book ontwikkeld met de basistips en uitleg van Canva. Zo leer je hoe Canva werkt en zo kan je makkelijk aan de slag met jouw eigen ontwerpen. Wil je deze ontvangen in pdf?
Stuur dan even een berichtje naar manon@blijjetezien.nl
#delenishetnieuwevermenigvuldigen