De jaarwisseling is een mooi moment om even stil te staan en na te denken over een nieuw begin. Natuurlijk begin je elk moment, in je leven eigenlijk opnieuw. Deze morgen bij het opstaan is gisteren voorbij. Voor mij geen enkele reden dat je hetzelfde moet doen als gisteren. Dat geeft ruimte én dat breng wat leven in de brouwerij!

🌸 Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik blij wordt van nieuwe dingen, niet perse op 1 januari, maar elk moment van het jaar of de dag. Niet iedereen word daar zo blij van als ik zelf, gelukkig maar, want we zijn allemaal anders. Dat maakt het leven ook zo leuk.

🫶 Ik wens dat je blij bent of wordt, door wat je doet of deelt, dit jaar. En als ik je blij kan maken met verwonderen, luisteren, het samen creëren van creatieve beeldcommunicatie sta ik graag voor je klaar.

✨ Straal, leef en doe dingen waar jij blij van wordt. Ik wens het je toe.
Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen, de kansen en fijne samenwerking het afgelopen jaar. Ik word er blij van!

#blijjetezien #happy #newyear #creatievecommunicatie  #fotografie #2023

Logo Blij je te Zien