Afgelopen maandag zaten we er nog. Heerlijk te ontbijten. Nu al weer thuis in het bos. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Ben je in Domburg? Ga ook even langs bij Galerie POP.

Bij Galerie POP werken Liesbeth Minderhoud en Samantha de Bont samen aan een bijzonder concept: fair trade, biologisch en duurzaam. Volgens Liesbeth omdat zij het beiden belangrijk vinden om een beetje op het milieu te letten. En om te bewijzen dat dat ook goed, mooi en lekker kรกn. Naast een kop fair trade thee of koffie kun je hier terecht voor verse broodjes en heerlijke taarten. Alles uit eigen keuken!

Naast een cafรฉ voor ontbijt en lunch en een fantastisch plekje op het terras, kun je hier ook heerlijk rondstruinen langs mooie woonaccessoires.ย  Ze verkopen fair trade producten uit de hele wereld. Denk berbermandjes uit Marokko, gevlochten manden uit Ghana en prachtige viltproducten uit Nepal. Het leuke van fair trade producten is dat je met je aankoop mensen in ontwikkelingslanden helpt. Zo kunnen ze leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Een geruststellend idee wanneer ik mijn winkelmandje vul met allerlei leuke dingetjes!

www.galeriepop.nl