Vandaag fotograferen bij de A.Vogel tuinen in het Harde. Hier vind je 14 hectare planten en kruiden. Die planten en kruiden zijn natuurlijk prachtig om te zien, maar groeien er vooral voor onze gezondheid.

Echinaforce bijvoorbeeld. Want het mooiste stukje natuur ben je zelf.
In het gloednieuwe, interactieve bezoekerscentrum geven ze je een uniek kijkje in de keuken van natuurlijke gezondheid.

Het bezoekerscentrum van mei tot en met oktober de toegangspoort tot de A.Vogel tuinen. In de tuinen oogsten ze jaarlijks zo’n 50.000 kilo heilzame planten. Maar wat is het verhaal achter die planten? Hoe kweken we de planten? Hoe halen we de werkstoffen eruit? Met foto’s, film, een luistertour, proeverijen en verschillende interactieve elementen kun je het zien én beleven.

Open mei t/m oktober van harte welkom van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Wandelen in en om de A.Vogel tuinen kan het hele jaar gratis van zonsopkomst tot zonsondergang.
En voor de kinderen is er een avontuurlijk blote voeten pad. Hoe leuk is dat?