Er is alles aan de Hanze.

De eerste museumnacht in Zutphen.Een feestje! ūü•≥

De Bibiliotheek, Dat Bolwerck, Luxor Theater, Stedelijk Museum Zutphen, Muzehof Centrum voor de Kunsten en Woest Oost zorgden voor een te gek programma van dans, cabaret, muziek en theater.

Ook openden verschillende monumenten hun deuren. We bezochten de Burgerzaal, beklommen de Wijnhuistoren en namen een kijkje in de Walburgiskerk in het donker! Ook zagen we korte films in het Luxor theater en bewonderden de prachtige Schaduwprojecties ‚Äď In de schemerzones van Schaduwkunstenaar Angela Vissers.

Op iedere locatie een heel divers programma. Maar je kon natuurlijk ook gewoon de lopende tentoonstellingen bekijken. De avond vloog voorbij met interessante, grappige, spectaculaire en muzikale workshops, rondleidingen en optredens.
Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.
#erisallesaandehanze in #zutphen VVV Zutphen dank!
#blijjetezien #creatievecommunicatie #fotografie
———————-
ūüﳬ†Blij je te Zien creatieve communicatie & fotografie