Grote eer dat Blij je te Zien weer de cover mocht ontwerpen van het nieuwe boek van Isabel Bijsterbosch.

Ik kan zelf niet wachten om het te lezen! Op dit moment wordt er hard gewerkt om alles af te ronden zodat jij het verhaal kan lezen. Wil jij er zeker van zijn dat je voor de feestdagen het vierde boek in handen hebt?

Reserveer ‘Perfecte Schijn’ dan snel en wie weet heb jij wel als eerste het nieuwste boek van Isabel in handen!

Ben je nou benieuwd waar het verhaal over gaat, lees dan gauw verder!

Simone heeft het perfecte leven: een mooi huis, drie gezonde kinderen, een succesvol bedrijf en een geweldig huwelijk. Maar schijn bedriegt… Vooral de relatie met haar man Arnoud kent behoorlijk wat spanning. Als verkeerde keuzes van vroeger haar lijken in te halen, moet Simone alle zeilen bijzetten om de harde werkelijkheid in de duisternis te houden. Maar is dat het waard?
 
‘Perfecte Schijn’ brengt je terug naar de jaren ’90 en neemt je mee naar Frankrijk, waar alles begon…