Wat een feestelijke dag in Zwolle! Het prachtige ANNO | Stadsmuseum Zwolle heeft al weer een tijdje zijn deuren geopend. En hoe #blij kan je zijn om het te bezoeken met je museumjaarkaart in de hand. Bij aankomst word je begroet door een vriendelijk team dat klaar staat om je mee te nemen op een reis door de rijke geschiedenis van Zwolle.

Met elke stap ontdekt je fascinerende tentoonstellingen, boordevol intrigerende verhalen en activiteiten die de geschiedenis tot leven brengen. Van de middeleeuwen tot het heden, Anno biedt een betoverende blik op het verleden van deze prachtige stad.

Het Anno stadsmuseum in Zwolle is een absolute must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Zwolle. En nu met de #museumjaarkaart wordt het nog eenvoudiger om deze schatkamer vol mooie verhalen van Zwolle te #ontdekken. Wat een mooie dag vol geschiedenis, ontdekking , doen en cultureel erfgoed!

Heb je de komende week nog voorjaarsvakantie?
Op naar Zwolle en Anno!

BJTZ