Melkveebedrijf magazine

Inspirerend artikel in de Melkveebedrijf, gisteren in de bus met een interview met boerin Monique van de Beekhoeve.

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Naast het houden van melkkoeien is er meer op de boerderij te doen en te beleven. Omdat natuur, dieren, landschap en gezonde voeding van grote waarde zijn, betrekt De Beekhoeve graag anderen bij de boerderij. Of het nu gaat om een vergadering, een verjaardagsfeestje, een dagje meewerken of co creatie van groene ontwikkelingen. Ook kan je heerlijk biologische zuivel en andere producten kopen in de boederijwinkel.

In had de eer om afgelopen december, als beeldspecialist en fotograaf voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) daar een een fotoreportage te maken. Deze foto’s zijn nu gebruikt zijn bij dit artikel. Hoe leuk is dat?

Inmiddels worden de foto’s ook gebruikt op de website bij het praktijkverhaal van de RVO.
https://www.rvo.nl/praktijkverhalen/bodembeheer-brengt-alles-samen
#duurzaamboeren #fotografie #blijekoeien #blijemensen

Fotografie Manon Carboni voor de RVO Bodembeheer brengt alles samen

Fotografie Manon Carboni voor de RVO Bodembeheer brengt alles samen

Er was eens...
Huisstijl PWAG

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”