“Borsten zijn je beste vriendinnen.
Voor mij als Vlow®borstweefseltherapeut staan borsten symbool voor: zachtheid, vrouwelijkheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.
Ze zijn om trots op te zijn.” José

Blij je te Zien website borstenbewustzijn

Borstbewustzijn van José

#redesign #wordpress

Na goedkeuring op het vernieuwde webdesign en heeft Blij je te Zien de website voor José van Stokhem gebouwd. Zij is sinds 1991 met veel plezier werkzaam als natuurgeneeskundig-/energetisch therapeut en VLOW® borstweefselbehandelaar in haar praktijk in Deventer.

Blij je te Zien werkt standaard met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem (CMS) WordPress. En Jose wilde graag haar eigen website kunnen beheren. Wel zo makkelijk. Bij de oplevering van de website geven wij een praktische handleiding mee en planden wij een sessie in bij Jose in haar praktijk om de website te leren te beheren.

Leuk detail: omdat er op de social media kanalen echte borsten worden gecensureerd, is er gekozen om deze conceptueel in beeld te brengen.

Dianes Fashion Naaiatelier
Proces subsidieaanvraag in Beeld

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”