Wow wat een feest vanavond. Na 5 jaar dansten de leerlingen van Yvonne Ballijns en Shenna Trip van Cultuurplein Noord Veluwe vandaag weer een spetterende voorstelling. 1 april 2020 zou de twee jaarlijkse grote dans voorstelling plaats vinden in theater De Heerd. De dansen waren ingestudeerd, communicatie licht en kostuums klaar maar helaas begon 14 maart 2020 de lockdown. En we weten allemaal wat voor gevolgen dit had voor cultuur.

Nu in 2023 werd er weer gedanst en hoe! Artistiek hoogwaardige dansstukken, van kleuter tot tiener, klassiek en modern. Mooi uitgelicht met prachtige muziek en kostuums.  Trots dat we voor de derde keer de poster en het programmaboekje mochten verzorgen. Omdat ik Yvonne en cultuur een warm hart toedraag en omdat blij word van hoe het Cultuurplein kinderen inspireert om zich te uiten op een creatieve manier. We worden er blij van.

Design Blij je te ZienLichtpost.nl
Melkveebedrijf Fotografie

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”