Investeringsregeling POP3+

Wilt u subsidie aanvragen voor Investeringsregeling POP3+ 2022? Dan doorloopt u verschillende stappen. Van voorbereiden van uw subsidieaanvraag tot aan het starten van uw investeringsproject. Om deze stappen beter in beeld te brengen ontwikkelde de RVO deze interactieve infographic

UPDATE 2023/2024 -redesign

Subsidie demonstratiebedrijf

Heeft u een agrarisch bedrijf dat al voor het grootste gedeelte overgeschakeld is op duurzame landbouw? Wilt u uw kennis en ervaring delen met andere landbouwers? Mogelijk zelfs in samenwerkingsverband? Dan kunt u subsidie ontvangen als demonstratiebedrijf.

Het proces subsidieaanvraag in beeld

U vindt het proces subsidieaanvraag ook in onze interactieve infographic. Daarin kunt u klikken op de gekleurde plustekens. U krijgt dan meer uitleg over dat onderdeel.

Interactieve infographic

Met veel zorg hebben we de eerste interactieve infographic gemaakt voor een subsidieaanvraag binnen de POP 3 regeling. Het resultaat is een aantrekkelijk en inzichtelijk instrument dat het aanvraagproces verduidelijkt. Dit sjabloon en de eenvoudige stappen die het bevat, kunnen nu ook toegepast worden op andere aanvragen. We zijn verheugd dat ons ontwerp opnieuw gebruikt zal worden, aangezien dit aantoont dat we waarde hechten aan duurzaamheid en kwaliteit. Het feit dat we kunnen helpen bij goede en interessante subsidieaanvragen vervult ons met trots. Door complexe zaken eenvoudiger te maken, creëren we vreugde bij zowel onszelf als onze opdrachtgever.

Borstbewustzijn
Infographic LIFE IP Deltanatuur (2016 - 2022)

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”