Het jaarverslag: is het een moetje of maken we er een feestje van?

Voor Buurtplein maakten we een kleurrijk jaarbericht dat leest als een glossy.
De cijfers staan er vanzelfsprekend ook in, maar dan als infographic. Zo ziet iedereen in één oogopslag hoe de vork in de steel zit. En we kijken naar elkaar om. Wil je dat je bestie, buurman of  familie laten weten? Stuur dan een digitaal kaartje uit het online magazine. En zo kijken we ook vooruit, zodat we niet vergeten waarvoor we het allemaal doen.

Leuk voor de accountant, maar vooral alle stakeholders: uw klanten, leveranciers, partners en  de mensen voor wie we het doen.  De inwoners van  de gemeente Doetinchem. Wij denken dat wie vooruit wil komen positieve energie moet uitstralen. Weten waar we heen gaan, is ook weten waar we vandaan komen. En daarom staan de mensen van de organisatie  en hun dienstverlening  aan de inwoners,zelf centraal. Wat beweegt hen eigenlijk? Waar zijn ze mee bezig en wat zijn ze van plan?

Bij Buurtplein Doetinchem zijn zoveel verschillende activiteiten dat er een keuze gemaakt moest worden. Dit jaar kwamen Sociaal raadslieden, Buurtcoaches en de Jeugd- en gezinswerkers aan het woord. Veel interviews, veel overleg en zo nu en dan een beetje pingpongen over waar de zwaartepunten nu eigenlijk liggen of wat op de voorgrond zou moeten staan.

->Bekijk hier het Jaarbericht Buurtplein 2021 online.

-> Bekijk hier het Jaarbericht Buurtplein 2021  als Magazine 

En het resultaat: dat is nou echt iets waar we blij van worden. U ook? Neem eens contact met ons op. Er is altijd tijd voor een kop koffie.
Jaarbericht 2021 Buurtplein

-tekst/ interviews;
-infographic;
-vormgeving;
-illustraties;
-social media;
-magazine;
-online magazine; Blij je te Zien

fotografie interviews: Rob Voss

Jaarverslag Gemeente Epe
Mantelzorg centrale Doetinchem

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

Maak me blij

“Ik ben blij je te zien!”

06 244 199 07