Design Blij je te Zien

” Hoe fijn is het om complimenten te mogen ontvangen over mijn door Manon ontworpen websites.  Manon bezit het talent om echt naar je te luisteren en je persoonlijkheid te vangen in haar creatieve ontwerpen. Het lukt het haar iedere keer weer helder neer te zetten, wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil bereiken. Onze samenwerking werking is al 20 jaar een borrelende bron van creativiteit en ik hoop dat dat we elkaar nog lang zullen blijven inspireren, want Manon…ik ben blij met jou!” 

https://lichtpost.online 

#redesign #wordpress

Na goedkeuring op het vernieuwde webdesign en heeft Blij je te Zien de website voor José van Stokhem gebouwd. Zij is sinds 1991 met veel plezier werkzaam als natuurgeneeskundig-/energetisch therapeut en VLOW® borstweefselbehandelaar in haar  praktijk in Deventer. En  één van de eersten klant van Carboni.nl en later Blij je te Zien.

Blij je te Zien werkt standaard met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem (CMS) WordPress. En Jose wilde graag haar eigen website kunnen beheren. Wel zo makkelijk. Bij de oplevering van de website geven wij een praktische handleiding mee  en planden wij een  sessie in bij Jose in haar praktijk om de website te leren te beheren.

https://lichtpost.online/

Carrousel percelen intekenen
'In de zomer loop ik lekker met de koeien in het land'

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”