Strategische communicatie in woord en beeld

Natuurlijk, het is onze passie: creatieve communicatie voor allerlei soorten organisaties. En dat werkt het best als de organisatie zelf ook communicatiever wordt. De mensen in de organisatie zelf leren om de basis te doen. Hoe zet je de communicatie uit? Waar moet je op letten bij een goed bericht? Welke tools kun je gebruiken? Het gaat per slot van rekening niet om leuke dingen bedenken, maar vooral om ze te doen!

Voor Buurtplein Doetinchem hebben we de afgelopen maanden diverse middelen  ontworpen en gemaakt. Zoals voor Buurtplein Doetinchem de strategie en communicatie rondom de Mantelzorgcentrale. Met een communicatieplan en flyers geven we een impuls aan deze nieuwe bedrijfsonderdeel van Buurtplein. Het is mooi om te zien hoe divers, nuttig en professioneel de mensen in deze organisatie werken.

Wij zijn blij dat we dit voor Buurtplein mochten doen en sluiten deze opdracht we af met social media training en Canva. Veel succes met het goede werk! Wij weten inmiddels: er zijn prachtige verhalen over te vertellen en je kunt er inspirerende beelden van laten zien. Ook benieuwd hoe u de communicatie van uw organisatie in beweging brengt? Sterk, duurzaam en met elan? Neem eens contact met ons op. Er is altijd tijd voor een kop koffie.

Buurtplein/ Gemeente Doetinchem


-communicatieplan en strategie Mantelzorgcentrale
-concept en creatie
-tekst
-flyers
-PR en artikelen  plaatselijke pers opening mantelzorgcafé;

Blij je te Zien

Jaarbericht Buurtplein 2021
Dianes Fashion Naaiatelier

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”