Waarom authentieke foto’s belangrijk zijn in arbeidsmarktcommunicatie

Echte foto’s zijn mega belangrijk in de arbeidsmarktcommunicatie van nu omdat ze gewoon echt zijn. Geen gedoe met neppe plaatjes, maar gewoon echte momenten, feestjes en successen laten zien. Daardoor weten mensen dat je te vertrouwen bent. Bij Milieudefensie doen ze niet alleen stoer met woorden over hun successen, maar gooien ze ook foto’s in de mix. Die foto’s maken het werken bij verhaal compleet en zetten aan tot actie.

Dus, die keuze tussen fancy stockbeelden en echte foto’s is niet alleen een kwestie van ‘ziet het er mooi uit’, maar het heeft ook impact op hoe je overkomt, vooral als je nieuwe collega’s wilt vinden.  Milieudefensie, waar het draait om passie en betrokkenheid, zijn echte foto’s de sleutel om toffe collega’s te vinden en herkend te worden als een inclusieve werkgever.

Ga voor de real deal, laat zien wie je echt bent. Dat is pas authentiek, voor de mensen én de wereld. 📸✨

Maak impact, kies voor echtheid

Echte foto’s zorgen voor openheid, wat heel belangrijk is in de moderne communicatiewereld. Door echte situaties, evenementen en successen te laten zien, wordt de geloofwaardigheid vergroot. Milieudefensie deelt haar successen niet alleen met woorden, maar ondersteunt  de vacatures en praktijkverhalen nu ook met foto’s die het verhaal completer maken en het publiek betrekken bij belangrijke momenten.

Kortom, de keuze tussen stockbeelden en echte foto’s gaat niet alleen over hoe mooi ze zijn, maar ook over een slimme keuze die de basis van je (arbeidsmarkt) communicatie beïnvloedt. Voor organisaties zoals Milieudefensie, waar passie en betrokkenheid voorop staan, zijn echte foto’s de sleutel tot het vinden van nieuwe collega’s en herkenbaarheid als inclusieve werkgever.

Kies voor eerlijkheid, laat de mensen en de wereld zien wat jouw en hoe authentiek jouw organisatie is.
Meer weten? Wij zijn Blij je te Zien!

Opdrachtgever:
MILIEUDEFENSIE

Ivanna van den Broek – Communicatie
Debby Jellema – HR

Opdracht fotografie:
-portretten praktijkverhalen
-reportage beeldbank arbeidsmarktcommunicatie

Infographic derogatie
Website Personal Trainer Diana

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”