Volkstuinvereniging Het Hoge Land

Je hoeft in Epe maar een klein stukje te wandelen, of je bent in het groen.
Wie langs de Schotweg of de Kolthovenweg loopt komt zelfs langs eetbaar groen.

Al vijfendertig jaar bestaat de volkstuinvereniging Het Hoge Land. Op het tuincomplex zijn bijna 70 tuinders iedere week aan het werk om bloemen, groenten en kleinfruit te verbouwen. De belangstelling voor moestuinieren is de laatste jaren enorm toegenomen.

Wie het leuk vindt om eens een kijkje te nemen is op zaterdag 1 juli 2023 van harte welkom op de Schotweg 52 in Epe. Het volkstuincomplex is open van 10.00 tot 16.00 uur. Er is een kleine plantenmarkt, wat te drinken en er zijn rondleidingen over het complex. Eén van de tuinders neemt u graag mee langs de tuinen en vertelt over wat er te zien is.

Blij je te Zien onderhoudt de website van volkstuinvereniging,  maakt graag foto’s op het complex en ontwierp de poster/flyer en social media post.
Zet jij ook graag de bloemetjes buiten en kan je wel wat hulp gebruiken bij de creatieve communicatie daarover?  Neem gerust contact op!

Social media campagne en huisstijl gecombineerde opgave
Hond uit buitenland?

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”