Tuinregels in Beeld

Blij je te Zien Creatieve Communicatie is gespecialiseerd in het omzetten van complexe documenten in aantrekkelijken overzichtelijke infographics.

Zoals een huishoudelijk reglement van de Volkstuinvereniging Het Hogeland van 6 pagina’s met 19 artikelen dat is getransformeerd tot een overzichtelijke en aantrekkelijke infographic.

Een kleurrijke flyer die op een positieve en vriendelijke manier de leden begroet en tegelijkertijd essentiële tuinregels samenvat.
Mijn doel is om informatie niet alleen begrijpelijk, maar ook visueel aantrekkelijk te maken. Want laten we eerlijk zijn, één beeld zegt meer dan duizend woorden.


“Als volkstuinvereniging zijn we ontzettend blij met de prachtige en informatieve infographic die de tuinregels op een nieuwe manier onder de aandacht brengt. Onze leden voelen zich verwelkomd en goed geïnformeerd, precies zoals we hoopten.”

Redesign logo & website VTV Het Hoge Land

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”