Het ontwerpen van een website voor een vrouwelijke personal trainer en voedingscoach met een krachtige uitstraling als ‘girlpower’ vereist aandacht voor detail en een goede balans tussen sportieve elementen en een strakke lay-out.

Om haar persoonlijkheid en expertise op het gebied van voeding en sportcoaching in de verf te zetten, kozen we ervoor om de website te ontwerpen met heldere kleuren zoals zwart goud  wit, die een gevoel van power uitstralen. De typografie was modern en strak, passend bij een professionele uitstraling.

Voor de afbeeldingen op de website kozen we sportieve foto’s van de personal trainer die haar werk uitoefent, zoals tijdens een trainingssessie. Deze foto’s hielpen om haar passie voor een gezonde levensstijl en sport duidelijk naar voren te brengen.

De lay-out van de website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, met duidelijke secties voor de verschillende diensten die ze aanbiedt, zoals voedingsadvies en sportcoaching. Ook is er ruimte voor testimonials van tevreden klanten, om potentiële cliënten te overtuigen van haar kwaliteiten en zelf berichten toe te voegen.

Al met al was het ontwerp van de website gericht op het creëren van een sterk merkbeeld voor de personal trainer en voedingscoach Diana, waarbij zowel haar passie voor een gezonde levensstijl als haar professionaliteit goed naar voren kwamen. Het resultaat was een website die haar expertise op een aantrekkelijke en overtuigende manier in beeld bracht.

Milieudefensie fotografie arbeidsmarktcommunicatie
Nationaal Programma Landelijk Gebied in Beeld

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

“Ik ben blij je te zien!”