FactorWerk de kracht van sociaal ondernemen

Sinds eind 2019 is  Blij je te Zien creatieve communicatie blij om aan WerkgeversServicepunt FactorWerk  Stedendriehoek en Noordwest Veluwe digitaal communicatie advies te geven én uit te voeren.  WSP FactorWerk is een netwerkorganisatie met 14 gemeenten, 4 werkbedrijven het UVV, Landstede Aventus, CNV en FNV. WerkgeversServicepunt FactorWerk  Stedendriehoek en Noordwest Veluwe richt zich op de kracht van sociaal ondernemen en maakt het voor werkgevers zo eenvoudig mogelijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Daarvoor moet WSP FactorWerk bekend worden gemaakt bij de verschillende stakeholders. Dit vraagt om intensieve en zorgvuldige (beeld) communicatie Een mooie opdracht voor Blij je te zien! Tijd voor een visualisatie van de resultaten.

Resultaten

Terwijl de accountants de cijfers optelden, maakte ook de communicatie van WerkgeversServicepunt FactorWerk I Stedendriehoek I Noordwest Veluwe zich klaar voor het opstellen van het jaarverslag. Hoe gaan we het verhaal van de resultaten en bezoekers vertellen? In een infographic zo dachten wij.

In de komende jaren verwacht Blij je te Zien Creatieve communicatie en organisatieontwikkeling een verschuiving van print naar online. van lange verslagen naar infographics en animaties. Al was het maar omdat de wens de moeder ;-) van de gedachte is.

Online is veel meer mogelijk en het is duurzaam. Waar nu toch het zwaartepunt nog vaak bij print ligt, zullen we steeds meer digitale jaarverslagen zien. Met ergens een linkje naar een printbare pdf voor wie het echt niet kan laten. #blijjetezien #creatievecommunicatie #organisatieontwikkeling #infographic #resultaten #jaarverslag

Loading...

Loading...

Digitaal jaarverslag- infographic

Laten we de wereld mooier maken

Onze cases zullen soms een glimlach op je gezicht toveren, je de ene keer verbazen en een andere keer inspireren. Veel verhalen zijn herkenbaar, want één ding staat vast: je bent zelf klant en je weet dus uit eigen ervaring dat dat niet altijd meevalt. Wij zijn blij je te zien!

Maak me blij

“Ik ben blij je te zien!”

06 244 199 07